Pål Åström

Annons

Fina bakgrundsbilder att ladda ner gratis

Att skaffa roliga bakgrundsbilder på en ny mobil är härligt att utföra. Utför du inte det så blir mobilen snabbt långtråkig. Det förekommer så mycket att hitta i samtliga teman. Jag får beslutsångest så oerhört mycket det finns. Jag använder mig alltid utav denna webbsidan. Nya bakgrunder dyker nästan alltid upp ifall du känner dig färdig. Bilden du bestämmer dig för bör vara med hög upplösning, om du ej vill få en oskarp bild. Min favoritkategori kommer alltid att vara hälsa. Jag bläddrar dagligen på nya bakgrunder som läggs ut. Det finns veckor då man sitter och spanar från morgon till kvällen. Jag söker noggrant genom sida efter sida. Det är inte ofta att du inte hittar nåt. Du ledsnar i princip aldrig på bakgrunder.

Kommentarer
Annons
stats